Витамин C 365 със Сибирски Женшен и Левзея - 30 таблетки

15,00 лв.
В наличност
SKU
314
Available at Amazon
 • Купете 3 за 14,25 лв. всеки и спестете 5%
 • Купете 5 за 13,50 лв. всеки и спестете 10%
 • Купете 10 за 12,75 лв. всеки и спестете 15%

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Витамин C 365 със Сибирски Женшен и Левзея - 30 таблетки:

 • За подсилване на имунитета
 • За профилактика на кръвоносните съдове
 • За справяне със стреса от смяна на сезоните
 • За производство на повече колаген
 • Увеличаване на работоспособността
 • Подобряване състоянието на кожата

Витамин С + Сибирски Женшен и Левзея - 30 таблетки

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

Витамин С е най-известния от всички витамини и е широко разпространен като хранителна добавка. Витаминът е необходим за растежа и възстановяването на тъканите. И понеже тялото ни не може сам да си произведе витамин С, човек се нуждае от регулярен прием.

Сега ние надградихме полезните качества на Витамин C, като добавихме към него екстракт от Сибирски Женшен и Левзея.

Ползи от ежедневния прием на Витамин С + Сибирски Женшен и Левзея

 • Подсилване на имунитета
 • Профилактика на кръвоносните съдове
 • Производство на повече колаген
 • Намаляване на нивата на стрес и тревожност
 • Подсилване на възстановителните процеси след физическо или умствено натоварване
 • Подобряване състоянието на най-големия човешки орган - кожата
 • Облекчаване на болките в ставите Енергизиране и тонизиране на тялото по време на диета или тренировка

Основни ползи на Витамин C за организма:

Витамин С ( т. нар L- аскорбат  или аскорбинова киселина) по своята същност представлява водоразтворим витамин, който е от жизнена важност за нашия организъм. Аскорбиновата киселина не се синтезира самостоятелно в човешкият организъм, но в същото време е отговорна за изпълнението на множество функции с тялото. Въпреки значителната биологична роля, която витамин C има за организма, тялото ни не го произвежда. Начините за набавянето му са чрез хранителни вещества и хранителни добавки. Аскорбиновата киселина има възможност да действа в нашия организъм чрез абсорбация. Тоест, когато аскорбиновата киселина  е правилно транспортирана до клетките. Този процес е известен още като дифузия или пасивно транспортиране. Частиците на разтвореното вещество (в случая аскорбиновата киселина ) се придвижват от място с по-висока до място с по-ниска концентрация на необходимото съдържание от нея.

Витамин С играе важна роля на антиоксидант в организма. Има качеството да подпомогне мобилността и на други витамини и минерали до клетките, където са необходими.

От друга страна, той има огромно участие в обмяната и правилното усвояване на белтъчините и въглехидратите, колагена и невротрансмитери като допамина още желязото, калия и калция и други.

В качеството си на мощен антиоксидант, витамин C се грижи и за редица други процеси- понижава нивата на "лошия" LDL холестерол в кръвта, клетъчно противодейства на бактериални и вирусни инфекции.

Основни ползи на Сибирски Женшен за организма

Сибирският Женшен известен още като Елеутерокок е вид храст, принадлежащ към семейство "Araliaceae". Лечебните му свойства са открити и използвани в китайската народна медицина още от дълбока древност. Активното вещество в корена от Сибирски Женшен е елеутерозидът, който оказва благоприятно действие върху имунната система и има общо тонизиращ ефект. Подпомага организма в справянето със стрес, физическо или умствено натоварване.

Сибирският Женшен се счита за един от най- силните адаптогени. Това означава, че препаратите и добавките приготвени на основата на елеутерокок са изключително ефективни и действат за по-лесно и бързо адаптиране към всевъзможни неблагоприятни външни фактори.

За да пребори организмът опасните вирусни и инфекциозни атаки, трябва да разполага с подходящо оръжие - силен имунитет. Сибирският Женшен притежава мощно  активиращо действие над имунната система. Освен това е надеждно средство за защита срещу рецидивиращи инфекции. Неутрализира влиянието и развитието на болестотворни агенти в организма и предпазва от грипове и вируси.

Основни ползи на Левзея за организма

Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, виреещо в Североизточна Азия и Сибир. Друго известно име на билката е  "Маралов корен".  Левзеята притежава важни за организма, биологично активни съставки като:  аскорбинова киселина, фолиева киселина, каротин, екдистерон и други. Благодарение на невероятните си лечебни свойства, Левзеята е изключително активно средство улесняващо някои важни функции в организма. Сред  доказаните ползи от билката е качеството й на напълно натурален адаптоген. Това, което я отличава от останалите адатогени е изразената анаболна активност (т.е. стимулира мускулния растеж), посредством, която се улеснява нарастването на мускулната маса при активно трениращи.

Освен това Левзеята успешно подобрява естествените способности на тялото за справяне с негативни външни и вътрешни фактори като стрес, тревожност, умора, хормонален дисбаланс и други. Сред доказаните й качества е подпомагането на организма в  справянето с физическо или психическо натоварване. Чрез енергизиращото и тонизиращото си въздействие, успешно увеличава физическата сила и издръжливост, и също така спомага възстановяването на организма след интензивни физически и психически натоварвания. Действието й се свързва още с намаляване нивата на  тревожност, подсилване на концентрацията и паметта и подобряване на настроението.

Прием на Витамин С + Сибирски Женшен и Левзея

Приемайте по една таблетка дневно с чаша вода.

Състав: Витамин С (аскорбинова киселина), Сибирски женшен корен, Левзея корен. 

Единична доза: 1 таблетка

Съдържание в единична доза: 1 таблетка (200 mg)
Аскорбинова киселина - 172 mg
Екстракт от корен на Левзея - 14 mg
Екстракт от корен на Сибирски Женшен - 14 mg

Съдържание в дневна доза: 1 таблетка (200 mg)
Аскорбинова киселина - 172 mg
Екстракт от корен на Левзея - 14 mg
Екстракт от корен на Сибирски Женшен - 14 mg

Помощни вещества: Инулин, магнезиев стеарат.

Без консерванти и оцветители! Без добавена захар