Мурсалски Чай Макс

32,00 лв.
В наличност
SKU
180
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Мурсалски Чай Макс:

 • Тонизира, освежава и укрепва организма
 • Спомага за понижаване на кръвното налягане
 • Има антибактериален ефект
 • Има силно антианемично действие
 • Успокоява нервната система
 • Подпомага дейността на черния дроб и бъбреците
 • Успокоява при неразположения на червата и стомаха
 • Спомага за здравето на простатата и половата система

Мурсалски Чай Макс - 100 ml

• • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • •

Какво е Мурсалски Чай Макс?

Мурсалски Чай Макс е водно- етанолов екстракт от Мурсалски чай (Sideritis scardica). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успя да разработи Мурсалски чай Макс и да постигне максимална концентрация на полезни вещества само в една опаковка от 100ml.

Регулярният прием на екстракт от Мурсалски чай Макс ще осигури:

Тонизиращо, освежаващо и укрепващо действие за организма Понижаване на кръвното налягане Подпомагане работата на сърдечно-съдовата система Действие като натурален антиоксидант със силен антибактериален ефект Мощно антианемично действие Успокояване на нервната система Подпомагане дейността на черния дроб и бъбреците Неутрализиране на стомашно- чревните неразположения Успокояващо  действие при белодробни инфекции Подпомагане на здравето на простатата и половата система Подобряване на потентността.

Основни ползи от прием на Мурсалски чай за организма
Подпомага работата на сърдечно- съдовата система

Доказано е, че приемът на Мурсалски чай като хранителна добавка има положително влияние по отношение на високото кръвно налягане, често резултат от заболяването атеросклероза. Разрушаването на ендотела е процес, който привлича вещества изграждащи плаки и калциране. Ендотелът представлява слой клетки от определен тип епителна тъкан, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове.
Ценното съдържание на Мурсалския чай действа защитно на настилката на кръвоносните съдове и пречи тя да става крехка,  или да се деформира нейната повърхност, което води до калциране. Този процес на калциране е в основата и на много други заболявания на сърдено- съдовата система. Плаките формирани във вътрешната настилка, в следствие на този
разрушителен процес, са причинени основно от отлагания на мастни вещества като холестерола. Екстрактът от Мурсалски чай ограничава прекомерното производство на холестерол и предпазва от формиране на лошите мастни вещества липопротейните с ниска плътност - ("лошият" холестерол) и триглицеридите образуващи атеросклеротични плаки. Приемът на Мурсалски Чай Макс предпазва кръвоносните съдове  и по този начин възпрепятства евентуални прекъсвания на кръвопотока, поради втвърдяване на артериите или разрастване на съединителната тъкан. Освен това, благодарение на натуралния му  минерален профил, Мурсалският чай улеснява работата на сърцето и намалява риска от инфаркт и инсулт.

Неутрализира стомашно-  чревните неразположения

Блaгoдapeниe на пpoтивoмиĸpoбнaта и пpoтивoвъзпaлитeлнa му способност, Мурсалският чай, oĸaзвa положително действие върху xpaнocмилaтeлнaтa cиcтeмa. Поради силното му седативно действие е препоръчвано средство за облекчаване на стомашни неразположения като метеоризъм (газове), колит, гастрит и други.
Установено  чрез проучвания е, че Мурсалският чай облекчава симптомите на остър гастрит и съдейства за излекуването му. Наличие на остър гастрит има тогава, когато възпалителния процес в стомашната лигавица се формира с предопределяща източника бързина. Обичайното му проявление се случва посредством взаимодействие с постъпило вещество в стомаха. Агресивното въздействие на това вещество предизвиква дразнене. Това може да бъде перорално приет медикамент, храна, кафе, алкохол и други. Регулярният прием на Мурсалски Чай Макс може да редуцира това дразнене, да намали дискомфорта и да подпомогне излекуването.  

Подпомага дейността на черния дроб и бъбреците 

Освен ценния минерал профил, Мурсалския чай притежава силни детоксикиращи свойства. Екстрактът от Мурсалски чай има способност за стимулиране естествената регенерация на увредените чернодробни клетки.
Черният дроб е един от най- натоварените органи в човешкото тяло. Той е отговорен за случването на множество важни процеси. Неговата работата се свързва с повече от 400 естествени органични функции  като обменна, храносмилателна, екскреторна, терморегулаторна, хемолитична, детоксична и други. Черният дроб най- вече е отговорен за пречистването на токсините от тялото, производството на храносмилателни ензими и за филтрацията на кръвта. Екстрактът от Мурсалски чай е доказано активен в подобряването на работата на този важен орган, освен това действа пречистващо и на пикочо- половата система. Препоръчва се още за редуциране на чернодробни възпаления.
Мурсалският чай има благоприятно действие и при белодробни проблеми, проблеми с бъбреците и ендокринната система.

Многобройни са ползите от употребата на екстракт от Мурсалски Чай Макс, някои от тях са:

 • Тонизира, освежава и укрепва организма
 • Понижава кръвното налягане
 • Действа като натурален антиоксидант
 • Има мощен антибактериален ефект
 • Има силно антианемично действие
 • Успокоява нервната система
 • Подпомага дейността на черния дроб и бъбреците
 • Успокоява при неразположения на червата и стомаха
 • Действа успокояващо при белодробни инфекции
 • Спомага за здравето на простатата и половата система
 • Подобрява потентността

Прием на Мурсалски Чай Макс

Препоръчителен дневен прием на екстракт от Мурсалски Чай Макс:

Веднъж на ден по 3 мл след храна. Може да се разтвори във вода или плодов сок.

Препоръчителен период на прием:

При спазване на препоръчителната дневна доза няма ограничения за периода на прием.

*Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
*Да не се приема от бременни и кърмачки.
*Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
*Да се съхранява на места, недостъпни от малки деца.
*Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.

Съхранение: При температура до 25°С на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!