MILITARY Force Pack - 100 капсули

70,00 лв.
В наличност
SKU
316
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

MILITARY Force Pack - 100 капсули:

 • Предтренировъчна формула
 • Спомага за по-бързото достигане на хранителни вещества до мускулите
 • Подпомага за по-добрата циркулация на кръвта
 • Стимулира имунитета и издръжливостта
 • Подпомага зарастването на рани и фрактури
 • Улеснява изхвърлянето на отпадъчните вещества, останали след разпада на белтъците

MILITARY Force Pack - 100 капсули
• • • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

Предимства при приема на MILITARY Force Pack:

  • Спомага за по-бързото достигане на хранителни вещества до мускулите
  • Подобрява циркулацията на кръвта
  • Стимулира имунитета и издръжливостта
  • Подпомага зарастването на рани и фрактури
  • Улеснява изхвърлянето на остатъчните вещества, останали след разпада на
   белтъчините

Повече за състава на MILITARY Force Pack:

Аргинин

AKG Аргининът представлява есенциална аминокиселина, имаща голяма роля за възстановяването в стресови за организма състояния, като: травми, изгаряния, възпаления и други. Аргининът има ключово участие в процесите на клетъчното делене. Друго негово свойство е, че редуцира продължителността на лечението на рани и е особено важен елемент в заздравяването на костните фрактури. Аргининът участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините. Освен това подобрява физическата работоспособност и общо подобрява имунните функции.

Л-Карнитин тартрат

L-Carnitine представлява непротеинова аминокиселина (съединение), която се синтезира самостоятелно в човешкото тяло. Този синтез се случва под влиянието на някои важни витамини като С (аскорбинова киселина) и някои витамини от B групата (В3, B6). L-Carnitine е витаминоподобен елемент и се произвежда от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, които са незаменими и не се синтезират самостоятелно в организма. Л-Карнитин тартрат представлява една от формите му, за която е известно, че е бързоусвояема в сравнение с други форми. L-Carnitine има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини вериги от мастни киселини до митохондриите. Както знаем, митохондриите са двумембранни клетъчни органели, чиято функция е извършване на клетъчното дишане. С други думи те са отговорни за производството на енергия. Тази енергия се произвежда под формата на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният енергиен източник за клетката.

Левзея корен екстракт

Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. Екстрактът от Левзея корен намира приложение, както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея корен се извлича по определена , специална технология.
Екстрактът от Левзея корен е натурален адаптоген, благодарение на това съдейства на организма да се справи с физическото или психическо натоварване и стрес. 
Сибирски Женшен екстракт Сибирският Женшен е известен и под друго наименование - Елеутерокок. Сибирският Женшен е бодлив храст със силно разклонено коренище. Смята се за един от найсилните адаптогени.  Специфичният фитохимичен състав на Сибирския женшен влияе активиращо на нервната система и мозъчната дейност, оптимизира кръвообращението, подкрепя черния дроб в задачата му да пречиства и детоксикира тялото, съдейства хормоналния баланс, подтиква ускореното производство на Т-лимфоцитите. Цялостното действие на Сибирския женшен подпомага организма и го прави по-здрав и по-устойчив.

Мурсалски чай екстракт

Мурсалският чай е многогодишно растение, смятано за билка с несравнима лековита сила. Екстрактът от Мурсалски чай има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Поради високото съдържание на дъбилните вещества танини и етерични масла, екстрактът от Мурсалски чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Екстрактът от Мурсалски чай действа благоприятно и при проблеми с бъбреците и ендокринната система. Помага при чернодробни и бъбречни заболявания, тъй като съдържа мощен минерален комплекс - желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и др.

Магарешки бодил екстракт

Магарешкият бодил представлява трънлива билка, която е ценена поради своето съдържание. Съставът й е изграден от есенциални мазнини, флавоноидни съединения, ненаситени мастни киселини и други. Компонентът, който прави тази билка изключителна е Силимарин. Силимаринът представлява флавоноиден комплекс, съдържащ силибин, силидианин и силихрисин. Ефективността на силимарина се състои в способността му да променя структурата на мембраните на чернодробните клетки, като така не позволява навлизане на отровни вещества в тях. Посредством свойствата си, екстрактът от Магарешки бодил е активен в стимулиране производството на важни чернодробни ензими, като по този начин улеснява и подобрява функциите на черния дроб, защитава и регенерира клетките в организма.

Зелен чай екстракт

Зеленият чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р. Витамин Р укрепва стените на капилярите, намалява тяхната крехкост и разрушаването им, особено при по-възрастните хора. Витамин C (аскорбиновата киселина) пък представлява важен водоразтворим витамин, който е от жизнено значение за нашия организъм. Всеизвестно е, че Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той спомага за неутрализирането на свободните радикали в човешкото тяло т.е. забавя стареенето.
Екстрактът от Зелен чай стимулира произвеждането на хормона Норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Екстрактът от Зелен чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини.

Какво представлява MILITARY Force Pack

Състав: Аргинин AKG, Л-Карнитин тартрат, Левзея корен екстракт, Сибирски Женшен екстракт, Мурсалски чай екстракт, Магарешки бодил екстракт, Зелен чай екстракт, желатинова капсула.
Дози в опаковката: 100.

Единична доза: 1 капсулa.
Съдържание в единична доза - 1 капсула (1100 мг.):
Аргинин AKG - 388,5 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат - 333 мг. (30%)
Левзея корен екстракт - 111 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт - 111 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт - 55,5 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт - 55,5 мг. (5%)
Зелен чай екстракт - 55,5 мг. (5%)

Дневна доза: 2 капсула.
Съдържание в дневна доза - 2 капусла (2200 мг.):
Аргинин AKG - 777 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат - 666 мг. (30%)
Левзея корен екстракт - 222 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт - 222 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт - 111 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт - 111 мг. (5%)
Зелен чай екстракт - 111 мг. (5%)

Препоръчителен дневен прием: Една капсула сутрин на гладно или 1 час преди тренировка.
За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.
Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.