Хайпър Аминоболик - Левцин и Левзея - 100 капсули

79,00 лв.
В наличност
SKU
194
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Хайпър Аминоболик - Левцин и Левзея - 100 капсули:

  • Левцинът е основна незаменима аминокиселина, необходима за постигането на желаната мускулна структура
  • Подобрява протеиновия синтез
  • Стимулира мускулния растеж и покачването на чиста мускулна маса
  • Предпазва от загуба на мускулна маса по време на диета
  • Благоприятства бързото изгаряне на излишни мазнини

Хайпър Аминоболик - Левцин и Левзея
 100 капсули

 • • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • •

Hyper Aminobolic - Левцин и Левзея
Какво представлява Hyper Aminobolic? Hyper Aminobolic e комбинация от незаменимата аминокиселина Левцин с невероятните биологично активни съставки на екстрактът от Левзея. Hyper Aminobolic е продукт, който съчетава ценните качества на два активни компонента, за да осигури една уникална анаболна комбинация за максимални натурални резултати.

Предимства при приема на Hyper Aminobolic:

Левцинът е основна незаменима аминокиселина, необходима за постигането на желаната мускулна структура Левзеята е натурален адаптоген с изразена анаболна активност Подобрява протеиновия синтез Стимулира мускулния растеж и екстремното покачване на чиста мускулна маса Предпазва от загуба на мускулна маса по време на диета Спомага за по-добро усвояване на храната Тонизира и дава енергия на мускулите и тялото Подпомага за контролирането на нивата на кръвната захар Благоприятства бързото изгаряне на излишни мазнини Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване и активни тренировки.

Основни ползи на Левцин за организма:

Левцинът представлява незаменима аминокиселина. Той е една от трите разклонени аминокиселини в групата на BCAA - разклонени аминокиселини, които подобряват състоянието на протеиновия баланс в скелетните мускули.
 Съществуват 20 основни аминокиселини, които са изключително необходими при случването на множество биохимични процеси в човешкото тяло. От тях 9 са аминокиселините, които се считат за незаменими (есенциални) и не се синтезират самостоятелно в човешкия организъм. Левцинът е базов компонент на BCAA, а те са едни от незаменимите аминокиселини с разклонена верига. BCAA представлява комбинация от три аминокиселини с разклонена молекулна структура - левцин, изолевцин и валин.
Левцинът е есенциална аминокиселина с разклонена верига и е основата на BCAA. На първо място левцинът е най- силният двигател на белтъчините в анаболните процеси. Попадайки в кръвообращението,  левцинът има свойството да се подпомага прикрепянето към мускулните клетки и нишки, и да подпомогне процесите на преобразуване и производство  на енергия.
Левцинът има изключително важно роля в организма, която се свързва с протеиновия синтез. Освен че насърчава синтезирането на протеиновия синтез, левцинът съдействат за неутрализирането на катаболните процеси в тялото. Това означава, че левцинът съдейства за редуциране на разрушителните (катаболни) процеси или такива по разграждане на мускулна тъкан. Едновременно с това левцинът подпомага и засилва анаболните процеси в организма. 

Основни ползи на Левзея за организма

Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, виреещо в Североизточна Азия и Сибир. Друго известно име на билката е "Маралов корен". Левзеята притежава важни за организма, биологично активни съставки като: аскорбинова киселина (витамин С), фолиева киселина, каротин, екдистерон и други.
Благодарение на невероятните си лечебни свойства, Левзеята е изключително активно средство улесняващо някои важни функции в организма. Сред доказаните ползи от билката е качеството й на напълно натурален адаптоген. Това, което я отличава от останалите адатогени е изразената анаболна активност (т.е. естествено стимулира мускулния растеж), посредством, която се улеснява нарастването на мускулната маса при активно трениращи.
Освен това Левзеята успешно подобрява естествените способности на тялото за справяне с негативни външни и вътрешни фактори като стрес, тревожност, умора, хормонален дисбаланс и други. Сред доказаните й качества е подпомагането на организма в справянето с физическо или психическо натоварване.
Чрез енергизиращото и тонизиращото си въздействие, успешно увеличава физическата сила и издръжливост, и също така спомага възстановяването на организма след интензивни физически и психически натоварвания. Действието й се свързва още с намаляване нивата на тревожност, подсилване на концентрацията и паметта и подобряване на настроението.

Хранителна информация:

Състав: Левцин, екстракт от Левзея, желатинова капсула.
Единична доза: 2 ка
псули.  Дози в опаковката: 50.
Съдържание в единична доза - 2 капсули (1400 mg): Левцин - 1260 mg Екстракт от Левзея - 140 mg
Съдържание в дневна доза- 4 капсули (2800 mg): Левцин - 2520 mg Екстракт от Левзея - 280 mg
*Препоръчителен дневен прием:  Два пъти дневно по 2 капсули, според тренировъчния цикъл - преди и след тренировка. В дни на почивка от тренировки - сутрин и след обяд.
Препоръчителен период на прием:  За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!