100% Суроватъчен Протеин Изолат Матрица с Левзея + Спартан Форс

Специална цена 99,01 лв. Редовна цена 149,01 лв.
В наличност
SKU
Протеин Изолат Матрица с Левзея + Спартан Фор-1
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

100% Суроватъчен Протеин Изолат Матрица с Левзея - Черешов Йогурт или Шоколад с Лешници със Спартан Форс

Предимства при приема на 100% Суроватъчен Протеин Изолат Матрица с Левзея:

 • Подпомага възстановяването след физическо натоварване
 • Предпазва от катаболни (разрушителни) ефекти в тялото
 • Стимулира мускулния растеж
 • Подпомага развитието на скелетната мускулатура
 • Ускорява възстановителните процеси
 • Спомага за ускоряване на метаболизма
 • Дава енергия и тонус на мускулите, предпазва ги от претоварване
 • Енергизира и тонизира тялото

100% Суроватъчен Протеин с Левзея - Черешов Йогурт
Количество: 800 g (1.76 lbs) 
Единична доза: 20 g (1 мерителна лъжица) 
Опаковка за:  40 дни
Хранителна стойност в доза 20 g на 100 g
Енергийна стойност 39,20 kcal 196 kcal
Мазнини 0,48 g 2,38 g
от които наситени 0,29 g 1,45 g
Въглехидрати 1,14 g 5,70 g
от които захари 0,59 g 2,93 g
Белтъци 14 g 70 g
Сол 0,03 g 0,16 g
Левзея екстракт 100 mg 500 mg
Действие: Подпомага възстановяването след физическо натоварване.
Съставки: Суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат, подобрител на аромата (глицин), подсладители (еритритол, стевия), пулверизиращ агент (тапиока нишесте), сгъстител (карбокси метил целулоза), аромати (черешов аромат, аромат на йогурт), лимонена киселина безводна, оцветител, левзея корен (Leuzea carthamoides) екстракт.
Съхранение: На сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място, на температура до 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

*Препоръчителен дневен прием: Смесете 1 (една) мерителна лъжичка (20 g) с 250 ml студена вода. Като хранителна добавка - приемайте по 1 доза дневно. В тренировъчните дни - приемайте 1 доза 30 минути след тренировката. В нетренировъчни дни - приемайте 1 доза веднага след събуждане. *Да не се превишава препоръчителната дневна доза. *Да не се приема от бременни и кърмещи жени. *Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. *Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка. *Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием. Информация за алергени: Произведено в съоръжение, в което се използват яйца и ядки.

Aминокиселинен профил 
Съдържание на аминокиселини на 100 g
Есенциални Аминокиселини в 100 g
L-Isoleucine (BCAA) 5 417 mg
L-Leucine (BCAA) 10 112 mg
L-Valine (BCAA) 5 444 mg
L-Lysine 8 309 mg
L-Methionine 1 803 mg
L-Phenylalanine 3 733 mg
L-Threonine 6 381 mg
L-Tryptophan 1 487 mg
Неесенциални Аминокиселини
L-Alanine 4 761 mg
L-Arginine 3 187 mg
L-Aspartic acid 10 135 mg
L-Cysteine 2 198 mg
L-Glutamic acid 16 746 mg
Glycine 8 562 mg
L-Proline 6 387 mg
L-Serine 4 886 mg
L-Tyrosine 2 916 mg
L-Histidine 1 632 mg
100% Суроватъчен Протеин Изолат Матрица с Левзея - Шоколад и Лешник
Количество: 800 g (1.76 lbs) 
Единична доза: 20 g (1 scoop / 1 мерителна лъжица) 
Опаковка за: 40 days / 40 дни
Хранителна стойност в доза 20 g на 100 g
Енергийна стойност 42,6 kcal 213 kcal
Мазнини 0,44 g 2,22 g
от които наситени 0,27 g 1,37 g
Въглехидрати 1,12 g 5,62 g
от които захари 0,5 g 2,48 g
Белтъци 14 g 70 g
Сол 0,06 g 0,32 g
Левзея екстракт 100 mg 500 mg
Действие: Подпомага възстановяването след физическо натоварване.
Съставки: Суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат, подобрител на аромата (глицин), подсладители (еритритол, стевия), сгъстител (калциев казеинат), обезмаслено какао на прах, пулверизиращ агент (тапиока нишесте), сгъстител (карбокси метил целулоза), аромати (шоколадов аромат, аромат на лешник), левзея корен (Leuzea carthamoides) екстракт.
Съхранение: На сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място, на температура до 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.
*Препоръчителен дневен прием: Смесете 1 (една) мерителни лъжичка (20 g) с 250 ml студена вода. Като хранителна добавка - приемайте по 1 доза дневно. В тренировъчните дни - приемайте 1 доза 30 минути след тренировката. В нетренировъчни дни - приемайте 1 доза веднага след събуждане. *Да не се превишава препоръчителната дневна доза. *Да не се приема от бременни и кърмещи жени. *Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. *Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка. *Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием. Информация за алергени: Произведено в съоръжение, в което се използват яйца и ядки

Aминокиселинен профил 
Съдържание на аминокиселини на 100 g
Есенциални Аминокиселини в 100 g
L-Isoleucine (BCAA) 4 541 mg
L-Leucine (BCAA) 8 217 mg
L-Valine (BCAA) 4 381 mg
L-Lysine 7 092 mg
L-Methionine 1 480 mg
L-Phenylalanine 2 977 mg
L-Threonine 5 290 mg
L-Tryptophan 1 212 mg
Неесенциални Аминокиселини
L-Alanine 3 911 mg
L-Arginine 2 417 mg
L-Aspartic acid 8 312 mg
L-Cysteine 1 879 mg
L-Glutamic acid 14 786 mg
Glycine 9 525 mg
L-Proline 5 390 mg
L-Serine 3 927 mg
L-Tyrosine 2 340 mg
L-Histidine 1 274 mg

Спартан Форс - BCAA Левзея
100 капсули x 1000 mg

 • • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • •

Какво е Спартан Форс

Спартан Форс е продукт, който съчетава едни от най- важните и незаменими за човешкия организъм аминокиселини BCAA с невероятните биологично активни съставки на растението Левзея. 

Предимства при приема на Спартан Форс:

 • Осигурява енергиен поток към мускулатурата преди и по време на тренировка Благоприятства по-ефективното усвояване на белтъчините
 • Стимулира мускулния растеж
 • Подпомага изграждането на изчистен мускулен релеф и структура
 • Благоприятства горенето на мазнини, без това да води до загуба на мускулна маса, дори при нисък калориен прием
 • Ускорява и улеснява възстановяването на мускулите след интензивна тренировка

Какво е BCAA и какви са основните ползи, които носи на организма

Съществуват 20 основни аминокиселини, които са изключително необходими при случването на множество биохимични процеси в човешкото тяло. От тях 9 са аминокиселините, които се считат за незаменими (есенциални) и не се синтезират самостоятелно в организма. BCAA са едни от незаменимите аминокиселини с разклонена верига. BCAA представлява комбинация от три аминокиселини с разклонена молекулна структура - левцин, изолевцин и валин.
Попадайки в кръвообращението, BCAA се прикрепя към мускулните клетки и нишки, и служи за вече наличен източник на енергия.  За разлика от другите аминокиселини, аминокиселините с разклонена верига са метаболизират по-бързо и това се случва директно в мускулите. Така се обяснява и тяхното предимство, тъй като притежават способността да подпомагат качествената регенерация на мускулните клетки след тежки тренировки.
В този смисъл, BCAA са аминокиселини с важно свойство да съдействат протеиновия синтез за растеж на мускулната маса и регенерация на мускулната тъкан. ВСАА се считат за най-важните анаболни и антикатаболни (такива, които  възпрепятстват разрушителните (катаболни) процеси в организма) есенциални аминокиселини.
Съществуват няколко вида съотношения между  есенциалните елементи  в BCAA (Левцин : Изолевцин :  Валин).  В Спартан Форс тези елементи се намират в съотношение 2:1:1.
Левцинът е есенциална аминокиселина с разклонена верига и е основата на BCAA. Левцинът е най- силният двигател на белтъчините в анаболните процеси. Това означава, че левцинът е отговорен за важна задача - протеиновия синтез. Освен това левцинът е елемент, който е  натоварен с възпрепятстването на катаболните процеси  или тези по разграждането на мускулна тъкан и едновременно с това засилва анаболните процеси в организма.
Изолевцинът също е есенциална аминокиселина. Сред главните й качества е  участието в образуването на хемоглобина и способността за регулиране нивото на кръвната захар. Комбинация между изолевцин, левцин и валин, съдейства за повишаване на физическата издръжливост и снабдяването на мускулите с необходимата енергия.
Валинът е третият компонент на BCAA и също е незаменима аминокиселина, която човешкият организъм не може да произвежда. Валинът играе важна роля е поддържане на азотното равновесие (азотен баланс) в организма. Това означава, че действа уравновесяващо над приетото в организма и разпаднатото при обмяната на веществата количество на белтъци. Освен това валинът стимулира мускулния метаболизъм и подпомага регенерацията на тъканите.

Как действа BCAA

 • Ускоряват възстановяването след физически натоварвания
 • Увеличава издръжливостта
 • Подпомага изгарянето на мазнини и редуцират наднорменото тегло
 • Стимулира мускулния растеж
 • Регулира нивото на кръвна захар
 • Потиска общата умора по време на продължителни натоварвания
 • Предпазва от загуба на сила и мускулна маса

Основни ползи на Левзея за организма

Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, виреещо в Североизточна Азия и Сибир. Друго известно име на билката е "Маралов корен". Левзеята притежава важни за организма, биологично активни съставки като: аскорбинова киселина (витамин С), фолиева киселина, каротин, екдистерон и други.
Благодарение на невероятните си лечебни свойства, Левзеята е изключително активно средство улесняващо някои важни функции в организма. Сред доказаните ползи от билката е качеството й на напълно натурален адаптоген. Това, което я отличава от останалите адатогени е изразената анаболна активност (т.е. естествено стимулира мускулния растеж), посредством, която се улеснява нарастването на мускулната маса при активно трениращи.
Освен това Левзеята успешно подобрява естествените способности на тялото за справяне с негативни външни и вътрешни фактори като стрес, тревожност, умора, хормонален дисбаланс и други. Сред доказаните й качества е подпомагането на организма в справянето с физическо или психическо натоварване.
Чрез енергизиращото и тонизиращото си въздействие, успешно увеличава физическата сила и издръжливост, и също така спомага възстановяването на организма след интензивни физически и психически натоварвания. Действието й се свързва още с намаляване нивата на тревожност, подсилване на концентрацията и паметта и подобряване на настроението.

Прием на Спартан Форс

Състав: BCAA 2:1:1, екстракт от Левзея
Единична доза: 2 капсули (2000 mg)
Количество
: 100 капсули
Опаковка за: 50 дни

Съдържание в единична доза - 2 капсули:
BCAA 2:1:1 (96%) – 1920 mg
Екстракт от Левзея (4%) – 80 mg

Съдържание в дневна доза - 2 капсули:
BCAA 2:1:1 (96%) – 1920 mg
Екстракт от Левзея (4%) – 80 mg

Препоръчителен дневен прием: Една доза (2 капсули) преди или след тренировка.
За професионални или активни атлети: Една доза (2 капсули) преди и една доза (2 капсули) след тренировка.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Помощни вещества: Магнезиев Стеарат.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, на температура до 25°C. Съхранявайте на място,недостъпно от малки деца.