Quercetin - Кверцетин и Мурсалски чай - 80 капсули х 200 mg Най - добър до Юли 2022

Специална цена 22,50 лв. Редовна цена 45,00 лв.
В наличност
SKU
Quercetin - Кверцетин и Мурсалски чай outlet
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Quercetin - Кверцетин и Мурсалски чай - 80 капсули х 200 mg Най - добър до Юли 2022:

 • Спомага за намаляване негативните ефекти от натрупания оксидативен стрес
 • Спомага за подобряване на сърдечно - съдовите функции
 • Спомага за понижаване на кръвното налягане
 • Натурално антиоксидантно действие със силен антибактериален ефект
 • Подпомага успокояването на нервната система
 • Подпомага дейността на черния дроб и бъбреците
 • Спомага за неутрализиране на стомашно - чревните неразположения
 • Подпомага успокоението при белодробни инфекции
 • Има тонизиращо, освежаващо и укрепващо организма действие
 • Спомага за подобряване общото състояние на кожата

QUERCETIN
Кверцетин с Мурсалски чай
80 капсули x 200 mg
Хранителна Добавка

Какво е КВЕРЦЕТИН

Кверцетинът представлява пигмент (растително съединение), което принадлежи към група растителни елементи, наречени флавоноиди.

Основни ползи от прием на Кверцетин за организма

Мощен антиоксидант, който редуцира възпалението

Антиоксидантите са група биохимични вещества (нискомолекулни съединения), които имат огромен принос за организма, тъй като помагат в защитата от оксидативен стрес. Оксидативният стрес представлява състояние, което се дължи именно на недостиг на антиоксиданти. Ролята на антиоксидантите е да редуцират продукцията на оксиданти (свободни радикали, чиято продукция се свързва с нормалните процеси протичащи в клетките). Или с други думи aнтиоксидантите имат качествата да намалят действието на оксидативния стрес в организма контролирайки оксидативните процеси.
Проучванията доказват, че именно поради това, че е силен антиоксидантът кверцетинът може да помогне за намаляване на възпалението и редуциране негативните ефекти на оксидативния стрес (NCBI).

Подпомага сърдечно- съдовите функции

Изследванията доказват, че кверцетинът може да помогне за намаляване на нивата на кръвното налягане. В това отношение кверцетинът е съединение, което има релаксиращ ефект върху кръвоносните съдове, като насърчава тяхната еластичност и здравина (NCBI).

По този начин кверцетинът намалява рисковете от настъпване на сърдечен удар. Проведените множество изследвания в тази посока сочат, че този антиоксидант оказва общо благоприятно и коригиращо въздействие върху функциите на сърдечно- съдовата система (NCBI).

Подхранва кожата

Кожата е най- големият орган в тялото ни и външна бариера, която изпълнява редица функции. Локалната грижа за кожата е от изключително значение, но това често не е достатъчно. Флавоноидите има съществено значение за състоянието на нашата кожа. Те имат подхранващо и заздравяващо кожата действие. В тази връзка допълнителния прием на кверцетин като хранителна добавка ще съдейства естествената еластичност, хидратация и здравина на кожата.

Какво е Мурсалски чай

Мурсалският чай е многогодишно растение. Смята се за билка с несравнима лековита сила. Известен е още като Планински, Пирински, Алиботушки и Шарпланински чай. Мурсалският чай съдържа голямо количество антиоксиданти. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Поради високото съдържание на дъбилните вещества танини и етерични масла, мурсалският чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Много лекари го препоръчват за лечение срещу чернодробни и бъбречни заболявания, тъй като съдържа желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и др.

Основни ползи от прием на Мурсалски чай за организма

Подпомага работата на сърдечно - съдовата система

Доказано е, че приемът на Мурсалски чай като хранителна добавка има положително влияние по отношение на високото кръвно налягане, често резултат от заболяването атеросклероза. Разрушаването на ендотела е процес, който привлича вещества изграждащи плаки и калциране. Ендотелът представлява слой клетки от определен тип епителна тъкан, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове.
Ценното съдържание на Мурсалския чай действа защитно на настилката на кръвоносните съдове и пречи тя да става крехка или да се деформира нейната повърхност, което води до калциране. Този процес на калциране е в основата и на много други заболявания на сърдено- съдовата система. Плаките формирани във вътрешната настилка, в следствие на този разрушителен процес, са причинени основно от отлагания на мастни вещества като холестерола.

Екстрактът от Мурсалски чай ограничава прекомерното производство на холестерол и предпазва от формиране на лошите мастни вещества липопротейните с ниска плътност - ("лошият" холестерол) и триглицеридите образуващи атеросклеротични плаки.
Приемът на Мурсалски Чай Макс предпазва кръвоносните съдове и по този начин възпрепятства евентуални прекъсвания на кръвопотока, поради втвърдяване на артериите или разрастване на съединителната тъкан. Освен това, благодарение на натуралния му минерален профил, Мурсалският чай улеснява работата на сърцето и намалява риска от инфаркт и инсулт.

Неутрализира стомашно - чревните неразположения

Блaгoдapeниe на пpoтивoмиĸpoбнaта и пpoтивoвъзпaлитeлнa му способност, Мурсалският чай, oĸaзвa положително действие върху xpaнocмилaтeлнaтa cиcтeмa. Поради силното му седативно действие е препоръчвано средство за облекчаване на стомашни неразположения като метеоризъм (газове), колит, гастрит и други.

Установено чрез проучвания е, че Мурсалският чай облекчава симптомите на остър гастрит и съдейства за излекуването му. Наличие на остър гастрит има тогава, когато възпалителния процес в стомашната лигавица се формира с предопределяща източника бързина. Обичайното му проявление се случва посредством взаимодействие с постъпило вещество в стомаха. Агресивното въздействие на това вещество предизвиква дразнене. Това може да бъде перорално приет медикамент, храна, кафе, алкохол и други. Регулярният прием на Мурсалски Чай Макс може да редуцира това дразнене, да намали дискомфорта и да подпомогне излекуването.

Подпомага дейността на черния дроб и бъбреците

Освен ценния минерален профил, Мурсалския чай притежава силни детоксикиращи свойства. Екстрактът от Мурсалски чай има способност за стимулиране естествената регенерация на увредените чернодробни клетки.

Черният дроб е един от най- натоварените органи в човешкото тяло. Той е отговорен за случването на множество важни процеси. Неговата работата се свързва с повече от 400 естествени органични функции като обменна, храносмилателна, екскреторна, терморегулаторна, хемолитична, детоксична и други. Черният дроб най- вече е отговорен за пречистването на токсините от тялото, производството на храносмилателни ензими и за филтрацията на кръвта.

Екстрактът от Мурсалски чай е доказано активен в подобряването на работата на този важен орган, освен това действа пречистващо и на пикочо- половата система. Препоръчва се още за редуциране на чернодробни възпаления.
Благодарение на отличаващите го антибактерицидни и антитуморни свойства, Мурсалския чай действа и при белодробни нарушения, проблеми с бъбреците и ендокринната система.


Регулярният прием на Кверцетин с мурсалски чай - Quercetin (капсули) спомага за:

 • Намаляване негативните ефекти от натрупания оксидативен стрес
 • Подобряване на сърдечно - съдовите функции
 • Понижаване на кръвното налягане
 • Натурално антиоксидантно действие със силен антибактериален ефект
 • Успокояване на нервната система
 • Дейността на черния дроб и бъбреците
 • Неутрализиране на стомашно - чревните неразположения
 • Успокоение при белодробни инфекции
 • Тонизиране, освежаване и укрепване на организма
 • Подобряване общото състояние на кожата

Прием на КВЕРЦЕТИН

Хранителна информация

Единична доза: 1 капсулa
Опаковка за: 80 дни
Количество: 80 капсули

Активно вещество в 1 капсула - 200 mg

В единична доза - 1 капсула:
Японска Софора екстракт (95% Кверцетин) - 150 mg (142,5 mg Кверцетин)
Мурсалски чай екстракт - 50 mg

В дневна доза* - 1 капсула:
Японска Софора екстракт (95% Кверцетин) - 150 mg (142,5 mg Кверцетин)
Мурсалски чай екстракт - 50 mg

Действие: Спомага за подобряването на имунитета

Съставки: Японска Софора (Sophora Japonica) екстракт ( 95% Кверцетин), Мурсалски чай (Sideritis scardica) екстракт, вегетарианска капсула.

*Препоръчителен дневен прием: 1 (една) капсула на ден след хранене.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

*Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
*Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
*Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
*Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
*Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Съхранение: На сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място, до 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.