Natto Max - Натокиназа - 40 капсули х 160 mg

39,00 лв.
В наличност
SKU
Natto Max - Натокиназа - 40 капс.
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Natto Max - Натокиназа - 40 капсули х 160 mg:

 • Подобрява кръвообращението
 • Спомага за пречистването на кръвта
 • Подпомага сърдечно-съдовата система
 • Подсилва имунитета
 • Богат на хранителни елементи

NATTO MAX
Натокиназа с екстракт от маслинови листа
40 капсули (растителни) х 160 mg
Хранителна Добавка

Natto Max е натурален продукт, съдържащ ферментирали соеви зърна и маслинови листа екстракт. Natto Max подобрява кръвообращението, неутрализирайки отпадните фрагменти от хемостазата (кръвосъсирването), с което благоприятства работата на сърдечно-съдовата, имунната, нервната и храносмилателната система по напълно естествен начин.

Основни ползи при приема на Натокиназа за организма

 • Подобрява кръвообращението

Натокиназата е хранително вещество (ензим), което участва в естествения процес, предотвратяващ образуването на кръвни съсиреци–фибринолизата. Това дава възможност за неутрализиране на остатъчните фрагменти от процеса по кръвосъсирването. С активирането на кръвосъсирващите плазмени фактори (обикновено след травма или нараняване) се генерира специфично тромбоцитно вещество–тромбин. Ролята на тромбина е да преобразува тромбоцитния фактор на кръвосъсирването–фибриноген (гликопротеин) в неразтворим белтък (фибрин). Фибринът е протеин, който пък насърчава продукцията на активна серинова протеаза тромбин.

Ензимите, подпомагащи хемостазата (съсирването на кръвта) са над 20, само един обаче действа противосъсирващо, т.е. като антикоагулант–плазмин. Бактериите, вирусите и токсините, циркулиращи в кръвта, могат да предизвикват възпалително състояние, което води до засилено образуване на фибрин. При циркулация на кръвта, излишният фибрин се прикрепя към стените на кръвоносните съдове, което обаче може да бъде първоизточник на множество проблеми, като забавяне притока на кръв, увеличаване вискозитета на кръвта, повишаване на кръвното налягане и т.н. С натрупването на излишния фибрин се формират съсиреци, причиняващи блокиране на притока на кръв към сърдечната мускулна тъкан. Следователно, доставката на кислород към тази тъкан е частично прекъсната, което може да доведе до развитието на редица сърдечно-съдови заболявания.

Ензимите с тромболитично действие, т.е. действие по разграждане на кръвните съсиреци, обикновено се генерират по естествен начин от ендотелните клетки на кръвоносните съдове. Напредването на възрастта, воденето на нездравословен начин на живот, намалената физическа активност и съпътстващите заболявания са само част от причините, поради които производството на тези ензими започва да намалява, което прави кръвта податлива към засилена коагулация. Нарушенията на този механизъм могат да доведат до развитието на редица сърдечни, нервни и мозъчни заболявания. Това поражда необходимостта от допълнителен прием на антикоагуланти.

 • Подкрепя сърдечно-съдовото здраве

Именно благоприятното действие, което има за подобряване на кръвообращението, е причината, поради която натокиназата може да подкрепи сърдечно-съдовото здраве. Според изследвания този мощен ензим може да балансира нивата на кръвното налягане, да намали концентрацията на липидите в кръвта, да помогне за поддържането на оптимален кръвен поток, както и да се отрази невропротективно.

 • Намалява концентрацията на липидите в кръвта

Приемът на натокиназа се свързва с понижаване концентрацията на липидите в кръвта. Това действие на натокиназата може да намали риска от развитието на атеросклероза. Функцията на коронарните артерии се състои в адекватната доставка на кислород и хранителни вещества до сърцето. Високата липидна концентрация предполага отлагането на липиди по стените коронарните артерии и артеолите (по-малките артерии на сърцето), в чието следствие същите са твърде притиснати. В резултат на това правилно пренасяне на кръв, богата на кислород и хранителни вещества, се затруднява. Недостатъчното и неправилно постъпване на кръв в областта на сърцето може да доведе до сериозни сърдечно-съдови проблеми.

 • Има невропротективно действие

Неутрализиране действието по засилено образуване на кръвни съсиреци може да предпази мозъка от липса на кислород, тъй като с това се възстановява нормалното кръвообращение и кръвния поток. Доказано е, че натокиназата, благодарение на способността си да разтваря фибрин, може да помогне за разтварянето на амилоидните фибрили, свързани в болестта на Алцхаймер. Проучванията, доказват още, че натокиназата може значително да намали нарастването на фибриногена, което се наблюдава след инсулт. Счита се, че натокиназата има невропротективно действие поради способността й да намалява слепването на специфични кръвни клетки, тромбоцити, помагащи тялото при кръвосъсирването.

 • Подобрява храносмилането

Наличието на специфични или „добри“ чревни бактерии в червата създава благоприятна чревна микрофлора, необходима за протичането на процесите по храносмилането, от което зависи усвояването на хранителните вещества, в т.ч. въглехидрати, белтъчини, мазнини, микро-и макроелементи, вода и т.н. Натокиназа може да подкрепи поддържането на балансирана чревна микрофлора, като окаже протективен ефект срещу развитието на бактерии, вируси или отпадни продукти от метаболизма (токсини). В няколко изследвания се установява, че хранителните добавки с натокиназа могат да помогнат за намаляване на неприятните симптоми, с които се съпровождат някои леки стомашни възпаление, симптоми като метеоризъм, констипация, диария и подуване на стомаха.

Приемът на Natto Max - Натокиназа - 40 капсули х 160 mg:

 • Подобрява кръвообращението
 • Насърчава сърдечно-съдовото и мозъчното здраве
 • Намалява концентрацията на липидите в кръвта
 • Подкрепя имунната система
 • Има невропротективно действие
 • Подпомага храносмилането

Прием на Natto Max

Хранителна информация

Единична доза: 1 капсулa
Опаковка за: 40 дни
Количество: 40 капсули (растителни)

В единична доза - 1 капсулa
Натокиназа /ферментирали соеви зърна (NLT 20000 FU/G)/ - 160 mg
Маслинови листа екстракт  - 60 mg /хидрокситирозол- 6 mg (10%)/

В дневна доза - 1 капсулa:
Натокиназа /ферментирали соеви зърна (NLT 20000 FU/G)/ - 160 mg
Маслинови листа екстракт  - 60 mg /хидрокситирозол- 6 mg (10%)/

Действие: Помага за подобряване на кръвообращението.

Съставки*: Натокиназа (ферментирали соеви зърна), маслинови листа екстракт (хидрокситирозол), растителни капсули.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 (една) капсула на ден - 1 (един) час преди хранене или 2 (два) часа след хранене.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

*Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
*Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
*Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
*Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

*Други съставки: Микрокристална целулоза.

Съхранение: На сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място, до 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!