Левзея Макс

65,00 лв.
В наличност
SKU
5
Available at Amazon
 • Купете 3 за 61,75 лв. всеки и спестете 5%
 • Купете 5 за 58,50 лв. всеки и спестете 10%
 • Купете 10 за 55,25 лв. всеки и спестете 15%

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Левзея Макс :

 • Стимулира мускулния растеж и оформя мускулатурата по естествен начин
 • Подпомага изгарянето на мазнини
 • Подобрява дейността на черния дроб
 • Подобрява усвояването на храната и най-вече на белтъчините
 • Ускорява зарастването на рани и фрактури
 • Спомага за подобряване на настроението

Левзея Макс
100 ml течен екстракт
Хранителна Добавка

Какво е Левзея Макс

Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. То намира приложение, както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея е натурален адаптоген. Той спомага на организма да се справи с физическото и психическо натоварване и стрес. Може да се използва като активен тоник за енергия и добро настроение, всеки ден. Руски спортисти споделят, че всеки, който е опитал екстракт от левзея, е готов да се откаже напълно от употребата на забранени (вредни) стимуланти.

Базирайки се на това, ние извлякохме един високо концентриран екстракт от ново поколение - а именно Левзея Макс. Екдистероните, съдържащи се в левзеята, подпомагат анаболните процеси в организма (растежа на мускулите и тъканите).

Как работи Левзея Макс

 • Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и най-вече на протеините. Подходящ е за прием при високо белтъчни диети.
 • Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по–лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по–бързо възстановяване след изтощителни тренировки.
 • Стимулира мускулния растеж, като подпомага изгарянето на мазнини. Оформя мускулатурата по естествен начин.
 • Подобрява дейността на мозъка, като засилва концентрацията и изостря рефлексите.
 • Препоръчва се при стресови ежедневия от всякакъв тип, защото е изключителен адаптоген.
 • Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност, либидото (сексуалното желание) и потентността.
 • Увеличава многократно физическата издръжливост.


Левзея Макс е енергизиращо средство, което е от полза не само за активно спортуващите. Екстрактът дава сили на всеки, по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави издръжлива на външни влияния.

За какво още спомага Левзея Макс

 • Подобрява настроението, засилва апетита. Помага при отпадналост и депресия, раздразнителност и главоболие. Има общо тонизиращ ефект.
 • Спомага за фокусиране и точност на паметта, което го прави подходящ за хора, подложени на умствено натоварване.
 • Подобрява дейността на черния дроб, сърцето и мозъка.
 • Подобрява кръвообращението, нормализира съдържанието на хемоглобин в кръвта, регулира кръвното налягане.
 • Има болкоуспокояващ ефект върху организма, независимо от мястото на болката. Ускорява зарастването на рани и фрактури.
 • Спомага за по-ефективно и бързо възстановяване след боледуване. Има силно детоксикиращ ефект при хранителни или алкохолни натравяния.
 • При жените левзеята има доказано благоприятно влияние за подобряване на репродуктивната способност.

Прием на Левзея Макс

За подобряване на ежедневието: може да се приема по 3 мл. по веднъж на ден.
За спортуващи: може да се приема до два пъти на ден.
При високо белтъчни диети: е добре да се приема по два пъти на ден по 3 мл. един час преди храна.

Д-р Димитър Янев за Левзея Макс

Димитър Янев е лекар, хомеопат, шуслеров терапевт, фитотерапевт, УНГ специалист

"През този летен сезон работих на няколко места с голяма натовареност и интензивност - много пътуване от едното работно място на другото, трафик, жега. В края на сезона бях изтощен, без сили, трудно се съсредоточавах и не можех да спя. Станах доста раздразнителен и напрегнат. Кръвното ми трайно се повиши, въпреки че употребявам лекарства.

Знаех за добавките с Левзея, но коя от всичките да избера? Спрях се на Левзея Макс на Цветита Хербал, защото преди време приемах техния пробиотик и ефектът беше добър.

Пиех по 3 мл. сутрин и 3 мл. на обяд в продължение на 1 седмица. След това, само веднъж - сутрин - по 3 мл. Общото време, през което употребявах продукта бе 2 месеца.

Още след първата седмица почуствах повече енергия. Тонусът ми се засилваше и станах по издръжлив. Подобри се съсредоточаването и вниманието ми се изостри. Сънят постепенно започна да се нормализира. Кръвното започна да спада, но това което наистина ме впечатли, беше, че холестеролът 1 седмица преди да започна да пия Левзея Макс беше 8,6, а сега е 6,3! Повиши се добрият холестерол и спаднаха триглицеридите, почти до горната граница на нормата. Това е без да променям хранителния ми режим!

С удоволствие препоръчвам този препарат на моите пациенти и приятели, защото сам се уверих в качествата му!"

"Левзея /Leuzea carthamoides/ e растение, богато на лечебни свойства от различен характер, което вирее в Сибир и Североизточна Азия. Тази билка е известна още и като Маралов корен. Левзея много наподобява на външен вид магарешкия бодил, който вирее и по нашите земи, но няма нищо общо с него.

Според легендите в Монголия от древни години се е вярвало, че отвара от корените на Левзея лекува повече от 15 болести. Древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея, можело да се доживее до над 100 години.

Подходящ е за прием при високо белтъчно хранене (т.е. „диетите“ за отслабване и/или повишаване и поддържане на мускулната маса). Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по-лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по-бързо възстановяване след изтощителни тренировки."

Светослав Ковачев за Левзея Макс

Светослав Ковачев e лицензиран фитнес инструктор. Автор е на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи

Ето какво казва той:

"В рамките на месец използвах 3 шишенца Leuzea Max 100 мл с дневен прием: 3 пъти по 3,5 мл. или общо 2100 мг. дневно.

Но нека малко предистория каква бе причината да тествам продукта?

Причината беше навлизането на екдистерона, извличан от Левзея, като хранителна добавка за повишаване на силата и мускулната маса, със свойства, близки до тези на анаболните стероиди.

Ето и информацията, която наведе везните в полза на Leuzea Max.

Екдистеронът, съдържащ се в Leuzea Max, работи чрез увеличаване на азотния баланс и повишаване на белтъчния синтез - свойства, характерни за анаболните стероиди, но за разлика от тях тук липсват странични ефекти, свързани с хормонални промени и потискане на собственото производство на тестостерон и лутенизиращия хормон.

В Русия - екдистеронът, добит от левзея, е използван от много техни атлети за повишаване на спортните им постижения, както и при излизане от стероидни цикли на руските тежкоатлети.

С приема на Левзея, те покриват тестовете за неутралитет към прием на анаболни стероиди, като в същото време използват почти същата ефективност на екдистерона.

Отделно, много руски изследвания показват по-добри резултати в тестове, сравнени с прием на стероиди, при едни и същи атлети.

Действието на Екдистерона в Левзея Макс

 • Увеличено задържане на азот и повишаване синтеза на белтъчини в мускулите, което ще рече, че е необходимо да повишите дневния прием на протеин, докато използвате Левзея Макс
 • Повишаване на силата и издръжливостта на организма
 • Стимулира мускулния растеж, чрез повишен протеинов синтез
 • Спомага за горенето на мазнините
 • Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност
 • Подобрява настроението и фокуса
 • Подобрява мисловната дейност
 • Няма странични ефекти, дори и при дози над 5000 мг. дневно
 • Засилва апетита и подобрява кръвообръщението
 • Има болкоуспокояващ ефект и спомага за по-бързо възстановяване след боледуване
 • Подобрява репродуктивните способности на организма


Проучванията показват, че хранителната добавка Левзея Макс е безопасна в дози от 5 mg/телесно тегло, като препоръчваната доза е 300-500 мг. на ден. Повечето компании препоръчват еднократната доза да е 300 мг. Въпреки това, има атлети, които са получили отлични резултати при използването на 2000 мг екдистерон на ден, както в моя случай от 2100 мг. дневен прием.

Също може да приемате Левзея Макс в пирамидален цикъл, както при анаболните стероиди - с плавно увеличаване на дневната доза и последващо намаляване.

Аз използвах продукта на Цветита Хербал - Левзея  Макс в дневна доза 3 пъти по 3,5 ml или 2100 mg дневно, в рамките на месец.

През този период увеличих дневния прием на белтъчини в хранителния си режим на 2 грама протеин на килограм тегло, предвид по-добрата белтъчна усвояемост. Заложих във фитнес програмата си повече упражнения с базови тежести. Увеличих интензитета на тренировките.

Резултати след края на цикъла ми с Левзея Макс на Цветита Хербал:

 • 10 kg повече при хоризонтален лег с щанга
 • 15 kg увеличение на използваната тежест при упражнението клек с щанга
 • 10 kg повишаване на работната тежест при мъртва тяга и гребане с щанга
 • Лично тегло повишено с 1,5 kg в рамките на месец, но значително по-обемен от преди


Ако трябва да сравня ефекта от приема на Левзея Макс на Цветита Хербал с прием на метан за същия период, с константни дози от 20 mg дневно, бих казал, че разликата ще бъде малко повече в полза на метана, като повишаване на личното тегло, предвид водната задръжка. От друга страна, обаче, това би изисквало и прием на хепатопротектори и хранителни добавки за възстановяване на хормоналните нива.

Като заключение мога да добавя, че бих предпочел действието на Левзея Макс на Цветита Хербал пред каквито и да било анаболни стероиди."

Знаете ли че?

* В Монголия от древни години се е вярвало че отвара от Левзея корен лекува повече от 15 болести. Също така, древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея е можело да се доживее  до над 100 години.

* Лекари от цяла Европа препоръчват Левзея корен екстракт за възстановяване след травми и тежки наранявания (фрактури,разкъсани мускулни и сухо жилни връзки) .

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!