CvetitaHerbal

билкови екстракти

(Пон. - Пет. 09:00 / 17:00) (Съб. 09:30 / 12:00) (Нед. почивка)
Интересни факти за ерекцията

Всичко, което искате да разберете за ерекцията, но се страхувате да попитате.

Какво знаете за ерекцията?въпрос
Как можете да постигнете стабилна ерекция?
Какво действа на ерекцията?
Кой е най-бързият начин за повишаване на ерекцията?
Какво негативно влияе на ерекцията, а какво положително?
Защо възниква сутрешна ерекция?

Разбери всичко за своя мъжки механизъм, дори и повече!

Познавателни факти за ерекцията, които ще са интересни не само на мъжете, но и на жените.

Съществуват няколко вида ерекция. Рефлекторната ерекция възниква при стимулация на половия член, тоест от физически контакт. Психогенната ерекция настъпва при усещания, фантазии, миризми, спомени. Сутрешната или спонтанна ерекция се проявява през нощта ( понякога до 6 пъти за една нощ).

Продължителността на ерекцията при всички е различна. При някои мъже продължителността на половия акт може да е 15 минути, а при други цял час.

Това не зависи само от природните възможности. Върху ерекцията и нейната продължителност могат да въздействат най-различни вътрешни, физиологични, психологични и външни фактори.

Сутрешната или спонтанната ерекция е загадка, red-x-bomb-2която предизвиква много въпроси. Тя може да възниква и при зрели мъже, и при момчета, деца и дори ембриони от мъжки пол.

Изследвания проведени от сексопатолози показват, че мъжете, които харесват своята външност и размерите на своите полови органи не изпитват нарушение на ерекцията.

Повишената ерекция е възможна при стабилна работа на сърдечно – съдовата система. Тичането на свеж въздух е отличен начин за възстановяване и профилактика работата на сърцето.

Повече от 80% от мъжете пушачи имат повече проблеми с репродуктивната функция. Пушенето причинява запушване на кръвоносните съдове, затруднява движението на кръвта в органите на малкия таз.

Нарушената ерекция се среща по-често при мъже, които имат проблеми със сърцето, високо кръвно и високи нива на холестерол. Това са основните врагове на ерекцията.

Наднорменото тегло ще ви отърве от пълноценния сексуален живот. Мазнините, които се натрупват в областта на корема са враг. До затлъстяване води преяждането и неподвижния начин на живот. Мъжкият хормон тестостерон се понижава значително и се превръща в женски – естрадиол.

Използването на презервативи по време на полов акт намаля ерекцията и за да се стигне до оргазъм се изисква повече време.

Простатитът не оказва влияние на ерекцията, но оказва влияние на сексуалната активност при мъжете. Тъй като при възпаление на простата възникват болки започва изпускане на урина. В такъв случай мъжа трудно поддържа пълноценен сексуален живот.

Голямо влияние на ерекцията може да оказва депресивното състояние и нарушената работа на нервната система. Умора, напрегнат работен график или просто потиснато настроение осезаемо влияят на сексуалната функция, понижават половото влечение и предизвикват отсъствие на интерес към секса.

Много негативно на еректилната функция влияе колоезденето. При дълго каране на колело се нарушава кръвопритока към половия член, което води до застояване на кръвта и съответно до понижаване на ерекцията.

По сутрешната ерекция или нейното отсъствие съвременните лекари определят дали мъжа има проблем с ерекцията. Сутрешната ерекция няма връзка с половата възбуда. Учените я наричат още безполезна ерекция.

Защо има сутрешна ерекция?

Причините за спонтанна ерекция не са изследвани до край. Това може да е заради изхвърлянето на тестостерон в кръвта, способстващ възбудата. А също така съществува и хипотеза, че сутрешната ерекция може да възниква вследствие на реакция на препълнен пикочен мехур при мъжете.

Мъжките гениталии са различни при всички. При някои мъже половият член има големи размери и се увеличава при ерекция. При други размерът на половия член може да е по-малък, но при ерекция да се увеличава в пъти.

Да повишите ерекцията можете с помощта на хранителни продукти. Във вашия дневен хранителен режим трябва да присъстват пресни плодове и зеленчуци, различни подправки, храни съдържащи цинк, морски продукти, мед и орехи.

Откажете се от мазната, люта и силно препържена храна. Намалете и количеството на приеманата захар. На еректилната функция голямо влияние оказва и начинът на живот.

Задължително обръщайте внимание на съняне по-малко от 8 часа, на разходките на чист въздух и спорта, които са част от подобряване работата на сърдечно-съдовата система.

За половото влечение, ерекцията, сексуалното поведение и образуването на спермата отговаря мъжкият полов хормон тестостерон. За да повишите неговите нива опитайте екологично чистите екстракти от Йохимбе(RED X BOMB), Тесто Херб и Тесто Херб таблетки, Трибулус Макс, или се възползвайте от  Стак Натурален Тестостеронов Бустер, които:

Повишава естествените нива на тестостерона.

Стимулира обмяната на веществата.пенис-факти

Нормализира нивата на кръвната захар.

Има общо стимулиращо действие.

Екстремно повишава либидото.

Успешност комбинира с други хранителни добавки.

Подобрява цялостните спортни резултати.

Повишава силата по естествен начин.

Подобрява усвояването на креатина.

Блокира излишните нива на естроген в мъжкия организъм.

Подпомага за намаляването на холестерола в кръвта.

Спомага за поддържане на захарния метаболизъм.

Регистрирай се, СЕГА!

"Възползвай се от 15% за регистриран потребител и достъп до нашите специални оферти!" РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Оформление и графична обработка

Текстът на статиите и графичната обработка на снимките/графиките се извършват от специализирано лице на Cvetita Herbal!

ЗА АВТОРА

Няма продукти в количката!