Екстрийм Бърнър - 40 капсули

38,00 лв.
Изчерпано количество
SKU
344
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

Екстрийм Бърнър - 40 капсули:

 • В съчетание с правилен режим на хранене и спорт, улеснява многократно процеса на изгаряне на мазнини
 • Спомага за преобразуването на мастните киселини в енергия
 • Стимулира обмяната на веществата
 • Ускорява притока на кислород до мускулите
 • Има антиоксидантно действие
 • Подобрява тонуса и имунния отговор на организма

Екстрийм Бърнър - 40 капсули
• • • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

Какво представлява Extreme Burner ?

Extreme Burner е комбинация от Л-Карнитин тартрат, Джинджифил и екстракт  от Зелен чай. Extreme Burner е продукт, който е разработен по специална технология от висококачествена суровина съчетаваща ценни биологично активни съставки.

Основни предимства на Л-Карнитин за организма:

Л-Карнитин представлява непротеинова аминокиселина (съединение), която се синтезира самостоятелно в човешкото тяло. Този синтез се случва под влиянието на някои важни витамини като С (аскорбинова киселина) и някои витамини от B групата (В3, B6). Л-Карнитин е витаминоподобен елемент се произвежда от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, които са незаменими и не се синтезират самостоятелно в организма. Л-Карнитин има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини вериги от мастни киселини до митохондриите. Митохондриите са двумембранни клетъчни органели, чиято функция е извършване на клетъчното дишане. С други думи те са отговорни за производството на енергия. Тази енергия се произвежда под формата на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният енергиен източник за клетката.
Наличието на Л-Карнитин в организма е основен и определящ фактор за транспортирането на мастните киселини. Той съдейства преработването на мазнините и още повече тяхното преобразуване в налична за ползване енергия в организма. Това действие на Л-Карнитин се състои в способността му да пренася дълговерижните мастни киселини (т.нар. триглицериди) до митохондриите на всяка клетка. По този начин мазнините се превръщат в основен източник на енергия и се "изгарят". Освен че съдейства изгарянето на подкожните мазнините, Л- Карнитин  спомага за увеличаването на мускулната издръжливост и повишава енергийните нива. Друго важно негово качество е, че намалява чувството за глад и има тонизиращо и енергизиращо действие върху тялото. Тези свойства го превръщат в изключително предпочитано средство при спазване на диети и за спортуващи.
Л-Карнитин има качествата да минимизира образуването на млечна киселина в мускулите и да повишава доставката на кислород в мускулите. Л-Карнитин притежава и мощни антиоксидантни качества, неутрализиращи действието на свободните радикали в организма.

Основни предимства на джинджифила за организма

Качествата на джинджифила са разкрити още в древността. Той е изключително разпространено и използвано средство именно поради тях. Познат в далечното минало поради благотворното му загряващо действие. Джинджифилът се среща още под името исиот или имбир. Счита се, че е пренесен в Европа от Индия и Китай още през средните векове. Разпространен е в Югоизточна Азия, но се култивира в много страни с тропичен климат.
 В химичния му състав се съдържат въглехидрати, магнезий, калий и витамин C, полезни мазнини, и до 2,0 % етерични масла. Острият му пиперлив вкус се дължи на наличието на гингерол и шогаол (ароматни етерични масла ). За лечебни цели се използва коренището, което на вид е силно разклонено и сплескано, а на качества изключително питателно и ценно.  Подходящ е за използване при стомашно- чревни неразположения. Естественото му профилактично действие върху стомаха се обяснява с това, че влияе стабилизиращо на чревната флора и предпазва от възможността за развитието на чревни бактерии. Освен че противодейства временните симптоми, може да подпомогне лечението на стомашни язви, гастрит и колит, това се дължи на противовъзпалителния и успокояващия му ефект.
Освен това джинджифилът има ефикасност в търсенето на перфектната фигура. Джинджифилът съдейства регулирането на телесното тегло чрез контролиране нивата на кръвната захар и подпомагане на инсулина. 

Основни предимства на екстракт от Зелен чай за организма

Всеизвестно е, че Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той спомага за неутрализирането на свободните радикали в човешкото тяло т.е. забавя стареенето.
Употребата на Зелен чай стимулира произвеждането на хормона Норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Зеленият чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини.
В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р. Витамин Р укрепва стените на капилярите, намалява тяхната крехкост и разрушаването им, особено при по-възрастните хора. Витамин C (аскорбиновата киселина) пък представлява важен водоразтворим витамин, който е от жизнено значение за нашия организъм. Аскорбиновата киселина не се синтезира самостоятелно в човешкото тяло, но в същото време е отговорна за изпълнението на множество функции. Част от качествата на витамин C са: подсилване на имунната система, съдействие в производството на повече колаген, помощ при синтеза и транспортирането на важни микро- и макроелементи и други.
Екстрактът от Зелен чай има ободряващо действие и се препоръчва при преумора и интензивно умствено натоварване. Спомага за повишаване на тонуса и изостряне на ума, което го прави изключително подходящ за хора, подложени на умствено натоварване.

Предимства при приема на Екстрийм Бърнър

При Мъжете:

 • В съчетание с правилния режим на хранене и спорт, улеснява многократно процеса на изгаряне на мазнини
 • Спомага за преобразуването на мастните киселини в енергия
 • Ускорява притока на кислород до мускулите
 • Дава сила за продължителни и интензивни тренировки
 • Улеснява възстановяването след тежки физически натоварвания
 • Предпазва от появата на мускулна треска
 • Термогенен Фетбърнър

При Жените:

 • Мощна комбинация от три активни съставки за постигане на желаната фигура
 • Силно антиоксидантно действие
 • Подобрява тонуса и имунния отговор на организма
 • Стимулира обмяната на веществата
 • Подпомага изхвърлянето на токсини от организма
 • Термогенен Фетбърнър

Какво представлява Екстрийм Бърнър

Състав: Л-Карнитин тартрат, Джинджифил, Зелен чай екстракт, желатинова капсула.
Дози в опаковката: 40.

Единична доза: 1 капсулa.
Съдържание в единична доза:
Л-Карнитин тартрат - 840 мг. (70%)
Джинджифил - 180 мг. (15%)
Зелен чай екстракт - 180 мг. (15%)

Дневна доза: 1 капсула.
Съдържание в дневна доза:
Л-Карнитин тартрат - 840 мг. (70%)
Джинджифил - 180 мг. (15%)
Зелен чай екстракт - 180 мг. (15%)

Препоръчителен дневен прием: Една капсула сутрин на гладно или 1 час преди тренировка.
За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.
Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.