10/Ten Йохимбе - 30 капсули x 4mg

14,01 лв.
Изчерпано количество
SKU
Yohimbe 30 capsules x 4mg
Available at Amazon

Бърза поръчка

Спести най-ценния ресурс - времето!

10/Ten Йохимбе - 30 капсули x 4mg:

 • Екстремно повишава Либидото при двата пола
 • Действа като натурален афродизиак
 • Спомага изгарянето на подкожните мазнини, най-вече в коремната област
 • Увеличава ерекцията
 • Потиска апетита
 • Мощен енергетик
 • Намалява умората и дава възможност за продължителни и тежки тренировки
Внимание:
 • Този продукт може да повиши кръвното налягане и да предизвика сърцебиене
 • Този продукт може да предизвика главоболие или стомашен дискомфорт

10/Ten Йохимбе - 30 капсули x 4mg
• • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • •

Какво е Йохимбе?

Йохимбе е корен от африканско дърво от семейство "Палмови", растящо в страни, като Камерун, Габона и Заир.
За чудодейните свойства на това растение местното население знаело още от древни времена. Йохимбе се е използвало активно в качеството си на природен стимулатор, увеличаващ мъжката сила и женската сексуалност. Освен това то се е употребявало и във вид на отвара от кората на дървото от войните на племената преди тежки битки. Смятало се е, че такава отвара притъпява чувството на страх, придава сили, енергия и издръжливост.
Различни части на дървото – кора, корен, клони и листа, се използвали за лечението на други заболявания, например: високо кръвно налягане, ангина, кашлица.
Йохимбе е мощен афродизиак, но ако преди се е използвал само за мъже, то към днешен ден е доказана ефективността му и при сексуалната функция при жените.
Доказано е, че това невероятно растение е способно да предотврати натрупването на мазнини, особено в долната част на тялото. Както е известно, точно на тези места при жените натрупването на мазнини е най-интензивно. Освен това Йохимбе помага при топенето на мазнини по време на тренировка.
Екстрактът от Йохимбе в традиционната медицина се смята за един от най-силните природни афродизиаци.


Как Йохимбе увеличава ерекцията?

Едно от доказаните свойства на Йохимбе е, че успешно неутрализира определени рецептори. Активните и естествени съставки в Йохимбе се свързват и действат стимулиращо на важен малък нервоцентър в гръбначния стълб, който отговаря за ерекцията и благодарението на това се усилва нивото на кръвния поток към мъжките полови органи. Посредством тази естествена стимулация се засилва чувствителността на пениса, увеличава се, и се удължава ерекцията.


Как Йохимбе потиска апетита?

Проучвания проведени в тази посока, доказват, че екстрактът от Йохимбе действа потискащо на апетита. Чрез редуциране на общото чувство за глад и най- вече чувството на глад за мазнини и въглехидрати, но не и за белтъчини. Ектрактът от Йохимбе е изключително активен и успешно редуцира желанието за прием на сладки храни.


Как Йохимбе помага изгарянето на подкожните мазнини?

Йохимбе   успешно повлиява отслабването в най-критичните места –коремната област, ръцете, ханша и бедрата. Това качество на ектракта от Йохимбе се дължи на действието му на клетъчно ниво, което работи по неутрализирането на специфични клетъчни рецептори, осигуряващи съхраняването на мазнинните резерви в тялото. Това на свой ред съдейства изгарянето им да се случва в пъти по-лесно.


Основни ползи от Йохимбе:

 • Йохимбе в пъти ще увеличи сексуалната възбуда
 • Ще увеличи периода на оргазъм
 • Ще усили половото влечение
 • Ще избави от импотентност
 • Ще осигури продължителна и стабилна ерекция
 • Ще осигури продължителна устойчивост и работоспособност на организма
 • Ще подобри настроението и така съдейства потискането на апатията и депресивните състояния


Внимание: Този продукт може да повиши кръвното налягане и да предизвика сърцебиене. Този продукт може да предизвика главоболие или стомашен дискомфорт. Да не се приема от хора с високо кръвно налягане. Да не се приема от хора с проблеми със сърцето. Консултирайте се с лекуващия си лекар преди консумация. Внимание: този продукт може да има допълнителни регулации в някои държави (например в Гърция). Съветваме Ви да проверите за евентуални рестрикции, преди да решите да изнесете продукта извън България.

Хранителна Информация

Единична доза: 1 капсула    Дози в опаковка: 30

Съдържание в единична доза - 1 капсула:
Йохимбе кора сух екстракт: 8 mg

Съдържание в дневна доза* - 1 капсула:
Йохимбе кора сух екстракт: 8 mg

Състав: Йохимбе кора сух екстракт, желатинова капсула.

Препоръчителен дневен прием: Веднъж на ден по 1 капсула с чаша вода преди храна. За активно спортуващи: Не повече от два пъти на ден по 1 капсула или 30 мин. преди тренировка, но не по-късно от 4 часа преди лягане.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Помощни вещества: Мака корен.

Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

Помощни вещества: Мака корен.


Какво е Мака корен и защо е подходяща помощна съставка за 10/Йохимбе?

Мака представлява вид кореноплоден зеленчук, който съдържа над 30 полезни микро- и макроелемента. Растението е претенциозно и студолюбиво, вирее на много висока надморска височина, като обикновено се среща по високите части на планинските гори в Южна Америка.
Мака корен е помощна съставка в 10/Ten Йохимбе поради невероятния и естествения химичен състав, който притежава. Екстрактът от Мака корен е богат източник на хранителни вещества, голяма част от химическата му маса представлява полезни въглехидрати и протеини. Богат е още растителни влакна - фибри, натурални аминокиселини, полезни мазнини, мастни киселини, уридин и други. Освен тези полезни компоненти, коренът от Мака притежава питателен витаминен профил - желязо, магнезий, калций, селен и други.

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!